Hubei Baijiahao Technology Co., Ltd.

Huangshi získal titul \\\\\\\\ \\\\\\"Capital of Extrusion Pormy v Číně \\\\\\\\\\\\\\"

Čas vydání: 2023-05-24 12:08:49  Hity: 17

at Národní konference o vědeckých a technologických inovacích a průmyslovém rozvoji světelného průmyslu, který se konalna 25. místě, získala druhá dávka čínských světelných výzkumných středisek průmyslových inženýrských technologií. Huangshi City získalo titul"capital plísní v Číně", což znamená, že průmysl Huangshi Mold vstoupil donové fáze rozvoje.

 \\ Plastové plísně v Huangshi vstoupilo do 30 let rozvoje vstoupilo do rychlého růstového období transformace a upgradu a je jedinou vysoce koncentrovanou základnou pro vytlačující plísně v Číně. Průmysl plísní získal jednu druhou cenu ceny National Science and Technology Progress Award, požádal o 14 patentůna vynález a požádal o vícenež 200 patentůna modely užitků. Podílna domácím trhu produktů je téměř 60% a vývoz představuje 30% roční produkce. Výrobky jsou exportovány do vícenež 30 zemí a regionů, jako je evropské Unio

110; a ASEAN. Počáteční ocel a formy plísní do modulů plísní s vysokounqualitou a až po výrobu produktů pro výrobu plísní. Zlepšení průmyslového řetězce výrazně zvýšilo účinek clusteru odvětví plísní, což dále zvyšovalo jeho podílna trhunanárodním trhu a postupně vytvářel exportní základnu pro speciální ocel, formy a rozšířené zpracovatelské produkty, cožneustále zvyšovalo popularitu z výroby plísní Huangshi zlepšila celkový image a tržní konkurenceschopnost plísní v regionu Huangshi.

&#

Předchozí: No

další: Co je to plastová vytlačovací ...